Le 5-Deuxième truc pour toeristische gezinsattracties in het museum

Wiki Article

Wat verrassend, zo een mooi museum met een gave tentoonstelling ‘bevroren in tijd’. Ook erg leuk dat Personnalité even het manufacture Tamis Chinois Horck kan binnenstappen. Echt een aanrader.

En même temps que levendige hoofdstad is uniek, verwelkomend Chez warm. Er valt altijd wel wat te beleven. Trek op ontdekking en maak kennis met à l’égard de inwoners Dans hun groot hart.

Bij museum Voorlinden is altijd een afwisselend programma in uiteenlopende media te zien: van schilderijen tot sculpturen, Chinois video- tot installatiekunst. Steeds wordt een thematische selectie uit en compagnie de vaste collectie getoond, naast een tentoonstelling die helemaal aan één kunstenaar is gewijd.

Daarnaast kan Moi-même ook wapens, sieraden, keramiek Dans glas uit en tenant vroege middeleeuwen vande provincie Gelderland bezichtigen. Uit en même temps que late middeleeuwen tot Dans met à l’égard de 19de eeuw kan Moi uiteenlopend huisraad uit avec Nijmeegse binnenstad bekijken.

Deze collecties ontstonden tijdens de 200-jarige geschiedenis Sas à l’égard de universiteit en blijven groeien door het hedendaags wetenschappelijk onderzoek.

Gaat u graag zelf aan de slag? Ontwerp een miniatuur, épreuve uw vaardigheden als kopiist of dateer een handschrift op de schermen die u activeert met uw digitale armband.

Schilder Chez Beeldende kunst komen er samen; een perfecte concours. En même temps que eigenaar Pendant vrijwilligers zijn enthousiast Selon vertellen Moi-même over en compagnie de kunstenaars en avec kunstwerken, dat maakt een bezoek nog leuker!!Dank voor alles, ik heb er Crible genoten

Ego kan meteen elk van onze Hedendaagse kunsttentoonstellingen in familieverband musea binnenwandelen voor een bezoek. Niet 1 keer, maar zo vaak Nous-même maar wil!

Musiom heeft in korte tijd veel naamsbekendheid verworven bij kunst Pendant museum minnend Nederland. Bezoekers uit het hele Destin weten en tenant weg inmiddels te vinden Parmi veel bezoekers komen geregeld terug voor de wisselende exposities. Kortom, een heerlijke plek om inspiratie op te doen.

Kleinschalig Selon met vriendelijke vrijwilligers die desgewenst veel kunnen vertellen over en compagnie de varié kunstwerken Pendant à l’égard de achtergronden. Ook speciaal Chez leuk dat een Tamis à l’égard de kunstenaars, Crible Horck, zelf aanwezig was.

Je hebt ook en compagnie de kans om en tenant kunstenaars Direct aan het werk te zien want het straatmuseum geeft hen avec volledige vrijheid Selon stelt ruimte ter beschikking midden in het museum.

De ingang aan het Koningsplein zal niet toegankelijk zijn tijdens en tenant duur Tamis en même temps que werkzaamheden, tot eind september 2023, daarom vragen wij u en tenant ingang aan avec Regentschapsstraat 3 te gebruiken. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak. 

„Het gaat ons bij en même temps que naamswijziging niet per se om meer publiek trekken. Wel hopen we te bereiken dat bezoekers straks zeggen dat ze het Kunstmuseum hebben bezocht.”

De collectie Sas Museum Chinois Loon omvat een rijkdom aan objecten, variërend Sas 17de-eeuwse schilderkunst tot keukengerei uit en même temps que 20ste eeuw.

Report this wiki page